HEPAR'a yoğun katılım var”

 HEPAR

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe Başkanlığı bürosu, Kaptan İş Hanı 4. katında hizmete girdi. HEPAR İlçe Başkanı Necdet Kurt, insanların günü geçmiş muhalefet ve iktidardan vazgeçtiklerini ve HEPAR'a etkili katılımların başladığını belirtti.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe Başkanlığı bürosu, geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00’da Kaptan İş Hanı 4. katında hizmete girdi.

 KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Necdet Kurt, “Ülkemizde siyasi gelişmelere çok çabuk refleks veren milletimiz, iktidar partisinin açılım masallarıyla adeta terör örgütünün tutsağı haline gelip, peşinden hırsızlık ve yolsuzluklarının ortaya çıkmasıyla, buna karşı muhalefet partilerinin aciz kalması, millete çözüm olmaktan çok kısır tartışmalara girmesi, muhalefet görevini yapamaması neticesinde partimize ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de etkili katılımlar başlamıştır. Topraklarımızın bütünlüğü ve yapısının tehlike altında olduğunu gören vatandaşlarımız artık denenmiş, günü geçmiş iktidar ve muhalefetlerden vazgeçmiştir. Katılımlar bize bunu gösteriyor. HEPAR ailesi olarak İnegöl’ümüzde daha etkili, daha koordineli faaliyetlerde bulunarak ilçemizdeki demokrat hayata renk katacağımıza, ilçemizin mevcut sorunlarını eleştiren değil çözüm bulan olacağımıza inanıyoruz. Bize gönül verenlere, bizi tanımak isteyenlere, tüm ilçe halkımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68